29. joulukuuta 2014

Pieni sisäinen ääni.


Tänään on kylmää. Pihalla enemmän kuin -20 astetta. Paljon lunta ja jäätä. Minun piti lähteä vähän yksin kiertelemään kauppoja ja etsimään elämäniloa, mutta mieluummin pysyn kotona ja nautin saunan lämmöstä. Sain joululahjaksi ihastuttavan FLOWn. On ihana istua nojatuolissa, lueskella hitaasti artikkeleita ja pohtia omaa suhdettaan käsiteltäviin asioihin. Miten arjen keskellä voikin unohtaa kuunnella omia ajatuksiaan.


Minä yritän pitää vielä kiinni joulusta. Saimme ihastuttavia lahjoja. Soitin myös yllättävän paljon pianoa. Musisoimme myös monenlaisilla kokoonpanoilla. Musiikki on minulle todella tärkeää, se vain meinaa usein unohtua. Soittamisen ja laulamisen ilo.


Tästä joulusta jää varmasti mieleen ainakin Pieni Rumpalipoika. Niin ihastuttavaa seurata, miten lasten taidot kasvavat vuosi vuodelta. Ehkä tällaiset kylmät päivät ovat siksikin niin hyviä, tulee keksittyä kaikkea kivaa sisällä. Vaikka olihan se mukava eilen illalla pukea lämpimästi vaatetta, lähteä ulos pimeään katselemaan tähtiä. Metsäteillä ei haittaa, vaikka laulaa täysiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihastuttavaa, jos haluat antaa minulle merkitykellisiä kirjaimiasi.